valtiovalta yrittää kaikin keinoin saada rahaa kokon huonon taloudenpitonsa tukemiseksi, yhtenä keinona osinkoverotuksen kiristäminen. Ajatus ei kuulosta pahalta ainakaan sosiaalidemokraattisessa piirissä, niiltä voi ottaa joilla on varaa sijoittaa rahaa! Tässä vain on samassa korissa sekä pörssiin sijoittaneet sijoittajat ja yrittäjät joilla on hieman eri intressit sijoituksiinsa. Yrittäjä joka on vuosikausia sijoittanut yritykseensä sekä pääomaa että kaiken oman ja perheensä ajan ei tulevaisuuden kuvassa olisikaan enää oikeutettu ns. verovapaaseen osinkoon, olettaen että hän on pystynyt keräämään yritykseensä vapaata omaa pääomaa miljoonan verran, mitä ei suurin osa pienyrityksistä tule koskaan saavuttamaan. Yksinkertaistaen:  jos duunarin bruttopalkka on 3000 euroa ja tilille tulee nettona 2000 ja sitten kun nostaisi rahat tililtä niin siitä otettaisiin 30% veroa, kun palkka on isompi kuin meidän mielestä duunari tarvitsee normi elämiseen. Jos verotuksen uhkakuvat toteutuvat niin moni yritys siirtyy veronmaasta vironmaahan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s