yksi lempiaiheistani on projekti joka on suomennettuna mahdottomalla aikataululla ja olemattomalla budjetilla varustettu hanke joka liian pienellä porukalla pitää runnoa läpi virheettömästi puolella realistisesta aikataulusta. näillä hankkeilla sitten tuotetaan meille kansalaisille hienoja tuotteita ja palveluja joiden hinta on viisinkertainen verrattuna siihen että oltaisiin alunperin tehty realistinen aikataulu ja budjetti ja testattu toimivuus hankkeessa eikä meillä kuluttajilla. Maailmassa olisi miljoonia onnellisia työntekijöitä sekä kuluttajia jos näissä projekteissa ja niiden tuotoksissa olisi jotain tolkkua jota sanotaan maalaisjärjeksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s