Suuret yritykset elättävät turhaan pikkupomoja

Yritykset  ovat vuosien kuluessa lisänneet organisaatiohinsa kaikenmaailman pikkupomoja jotka kaikki keskenään kyttäävät ettei toinen pääse ohittamaan kilvassa kohti hopeisempia aterimia. Tämä sakaalijoukko on niin keskittynyt omien etujensa palvomiseen etteivät ehdi juuri kuunnella alaisten parannusehdotuksia jotka on helpompi torpata, etteivät  aiheuta riskiä ja kuluja ja pahimmillaan nämä hävyttömät parannusehdotukset voivat vaarantaa bonukset  joilla saadaan pikkubemariin leveämmät pyörät ja kiiltävämmät vanteet kuin viereisen osaston dipl. inssillä. Ei mikään ihme ettei Nokia ole saanut vuosiin aikaiseksi mitään asiallista puhelinta joka toimisi käyttäjän ehdoilla. Missä ovat kuluttajalähtöiset yriykset jotka tekevät tuotteita käyttäjille käyttäjien tarpeisiin eikä itselleen??

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s