Kateus on mahtava asia, meillä vain on vallalla Venäläinen kateus, onhan irtautumisestamme Äiti Venäjästä alle sata vuotta. Olemme ottaneet Amerikasta mallia kaikessa muussa paitsi kateudessa. Amerikkalainen kateus eroaa Venäläisestä siten että jos joku on saavuttanut jotain (rahaa, hienon auton tms.) niin pyrit kaikin tavoin saavuttamaan suurempaa kuin hän, Venäläisessä (Suomalaisessa) versiossa jos joku on saavuttanut jotain pyrit kaikin mahdollisin tavoin saamaan sen pois häneltä.  Verotilastojen suuri suosio selittyy osin tällä kateudella. Tämän takia yrittäjäkin vain yrittää ja yrittää, mutta ei saisi onnistua, koska se on  äidin pikku kakkipyllyjen mielestä ikävää.  Kun ei heilläkään ole niin ei pidä muillakaan olla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s