Jokainen joka toimii päivittäistavarakaupan parissa tietää kuinka vaikea on saada kauppaketjujen valikoimiin tuotteita. pienissä kaupoissa luonnollisesti hyllytila on vähissä. Siitä huolimatta laskin lähi valintatalossa olevan hyllyssä 14 erilaista oliiviöljyä ja 7 erilaista balsamico viinietikkaa, onko pikkukaupan valikoimissa tosiaan tarpeellista kaikki nämä tuotteet vai olisiko voitu leventää valikoimia ja pitää nämä vaikka kolmessa tuotteessa. kyll mää vaan oon kauhiast hämmästyny

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s