Me elämme tietoyhteiskunnassa jossa maailma muuttuu kuukaudessa enemmän kuin ennen 10 vuodessa, paitsi ammattiyhdistysliikkeessä.Siellä punaniska aktivisti paahtaa saadakseen duunarin patruunan ikeen alta huomaamatta sitä että Neuvostoliitto ja Berliinin muuri on kaatunut jo. Suomalainen työllistyy pienyrityksissä ja sopimukset tehdään yhä suurteollisuuden pelisäännöillä vaikka sieltä on työpaikat kadonneet osin myös ammattiyhdistysliikkeen avustuksella. Ei tämä kvartaalitalous todennäköisesti ole kenenkään edun mukaista pitkässä juoksussa, mutta senkin takia olisi sekä yhteiskunnan että ammattiliittojen syytä tukea päätöksenteossaan pk-sektorin yrityksiä joiden kvartaali on neljännesvuosisata eikä neljännesvuosi. PK-yrityksissä pidetään työntekijöistä parempaa huolta kuin yrittäjä itsestään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s