Yrittäjän verotuksen kiristäminen

Armon vuonna 2012 on verottajan tarkoitus kiristää yrittäjien osinkoverotusta. Onhan se väärin että saa nostaa ns. verotonta osinkoa. Tämä veroton osinko on keskimäärin 5000 euroa jota on nostanut n. 430.000 henkilöä, yli 50.000 euroa nostaneita oli 6000 henkilöä. Onhan se kohtuutonta että yrittäjä joka on pantannut talonsa ja mökkinsä yritykseensä saa verovapaata rahaa, onhan tuo jo 400 euroa kuukaudessa. Jos nostaa 50.000 euroa verotonta osinkoa on siitä yritys maksanut tuloksesta veroa n. 150.000 euroa ja laskennallisesti n. 300.000 euroa arvonlisäveroa. Eli hyvin menestyvä yrittäjä maksaa yrityksestään veroja 450.000 euroa saadakseen 50.000 euroa rahaa ulos, no pitäähän tämäkin raha saada valtion kassaan, muutenhan tämä ärsyttävä kaveri ostaa vielä uuden auton tällä rahalla. ( josta valtio muuten saa taas rahaa). Jotain harkintaa hyvät poliitikot tai yritysten maksamat verot katoavat valtion kassasta jos ei enää kannusteta tekemään mahdollisimman hyvää tulosta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s