Mihin ihmeseen maailma on menossa kun rahat ei enää riitä mihinkään. Ennen joka taloyhtiössä oli oma talkkari jolla oli työsuhdeasunto ja pieni palkka, nykyään ei taloyhtiöiden rahat riitä saamaan edes sitä huoltoyhtiön satunnaista palvelua saati jatkuvaa läsnäoloa. Meillä onm olevinaan käytössä enemmän rahaa kuin koskaan, mutta silti se ei riitä mihinkään, ei edes normaaliin elämään. Maapallon pitäisi tehdä kokonaisvaltainen SLOW SHIFTING. kevennetään ylimääräiset byrokraattiset toiminnot ja otetaan kaikki vähän vähemmän. Jos kaikkien tuotteiden ja palveluiden hintoja ja palkkoja tiputettaisiin vaikka 20% niin kaikkien rahat riittäisivät paremmin normielämiseen toisin kuin nyt että me kaikki maksamme toisillemme liian korkeita hintoja ja valitamme keskenämme kuinka kallista on!?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s