Tuntuu olevan nykyään trendi ettei meillä ole rahaa eikä ihmisiä hoitamaan vanhuksia. Sitten nämä vanhukset pidetään lääkkeillä kurissa kun ei ehditä hoitamaan joten elinikäkin lyhenee ja ruuhkat vähenee. Yksi ratkaisu olisi jos kunnat rakentaisivat päiväkodit ja vanhainkodit saman katon alle. Lapset hoitaisivat vanhusten psyykettä ja aktivoisivat molempien toimintaa. Samalla lapsille saataisiin luonnollisesti siirrettyä oikeita elämänarvoja ja kulttuuriperintöä. Lapsista kasvaisi tasapainoisempia ja vanhukset saisivat lisää sisältöä elämäänsä ja oletettavasti lisää terveempiiä elinvuosia. Lisäksi kaupungeissa asuvat lapset saisivat varamumon/vaarin kun omat isovanhemmat asuvat mahdollisesti monen sadan kilometrin päässä. Tällainen toiminta ei toisi juuri ollenkaan lisäkustannuksia, ainoastaan yhteisiä tai lähellä olevia tiloja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s