Peltipoliisit liikenneturvan keihäänkärki!

Liikenneturva on ihmeellistä. Kehä III on miinoitettu tutkatolpilla ja kyllä  siellä sitten on jatkossa hirveän turvallista ajella ?? Vaihtuvien nopeusrajoitusten laittaminen lienee paljon kalliimpi vaihtoehto koska kameratutkat lisääntyvät nopeammin kuin sienet syksyllä.  Liikkuvan poliisin yksi suuria tehtäviä ainakin pitäisi olla liikenneturvallisuuden ylläpitäminen ja lisääminen, turhan usein vaihtoehtona vain tuntuu olevan nopeuden tarkkailu ikäänkuin kaikki ongelmat siitä johtuisivat. Sakkorahat ovat  budjetoitu tuloerä valtiolle joten sitä on siis syytä tehostaa, muunlaiset likenneturvan parannukset eivät budjettirahoja pelasta joten ne ovat toisarvoisessa asemassa. Olisi kiva nähdä mitä muutosta kolaritilastoihin kelin mukaan vaihtuvat nopeusrajoitukset saisivat aikaan. Talvinopeusrajoitukset kuivalla lumettomalla tiellä turhauttavat, mutta pääkallokelillä vaihtuva 40 nopeusrajoitus on helppo ymmärtää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s