Assangen akan poika on kovasti sitä mieltä että maailma tarvitsee hänen sivustoaan ja mukana on suuri joukko kannattajia…onhan aina kiva vastustaa valtioita ja muita suuria pahantekijöitä ja laillistaa se sananvapauden nimissä. Aloin miettimään että mihin tämä maailma joutuu jos esim. kaikkien maiden salaiset puolustusasiakirjat jaetaan kaikelle kansalle Mitä jos wikileaks onkin Al Qaidan rahoittama tiedustelujärjestö joka jo nimensä mukaisesti on kusetusta (leak). Moniko meistä haluaa antaa terroristeille/ vihollisvalloille meidän puolustusstrategiat tai pankkitiedot tms? siinä sitä on ihmettelemistä pienelle ihmiselle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s