Valtiontalous on hallinnassa ja lehmät lentää!!

Tavallinen kansalainen kuuntelee korvat ymmyrkäisinä poliitikkoja joiden puheissa miljardit ei erotu miljoonista. Missähän vaiheessa kansanedustaja ei enää erota miljuunaa miljardista, josko jo ekana vuonna? MILJARDI ON TUHAT MILJOONAAA… HEI HALOO. Eikä raha tule seinästä, vaan se pitää tienata. Politiikan peruskoulussa on nämä asiat jääneet unohtumaan. Ei me voida oikeasti ottaa koko ajan lainaa ja ylläpitää sillä rakenteita joita emme muuten kestä. Kulut alas ja sitten vasta katsotaan mihin rahat riittää. Ei kotitalouskaan voi loputtomasti ottaa tekstarilainaa 1000 prosentin korolla ja sitten sanoa että voivoi, kyllä Irlanti maksaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s