Jos kuluttaja ei ole vielä tietoinen niin armon vuonna 2011 tulee tietoiseksi siitä ettäi inflaatio laukkaa nopeammin kuin lapsilisät kilahtavat tilille.  Halutaan tai ei niin Aasian ja etenkin Kiinan elintason nousu vaikuttaa meidän elintarvikkeiden saatavuuteen ja hintatasoon.  Sitten  vielä EU suuressa viisaudessaan sääti sokerin ylituotannon kiintiöiltään 80 prosenttiin kulutuksesta joten päästiin siinäkin tuonnin varaan ja hinnat nousee. Asioista paremmin perillä olevat lähteet tietävät että tulevina vuosikymmeninä kaakao nousee kultaa kalliimmaksi kuten se aikoinaan olikin, joten laittakaa Fazerin sinisiä tyynyn alle korkoa kasvamaan… maailman sivu on pitkä!

Kannattaa pitää puolensa palkkaneuvotteluissa jotta rahat riittää, tosin se lisää hintojen nousua, mutta talouskasvua tapahtuu ja silloin ollaan suut messingillä…perse auki mutta hyvältä näyttää ja kello näkyy!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s