Perussuomalaiset kaiken pahan alku ja juuri vai pelastus

On hauska seurata miten puolue toisensa perään selittää jo etukäteen vaalitappiotaan perussuomalaisille ja samalla keksitään syitä miksei Timo Soini voisi ministerinpestiä hoitaa. Äänestän heti sitä poliitikkoa joka myöntää että hommat on hoidettu huonosti ja siksi herra joka puhuu kieltä jota äänestäjä ymmärtää saa sympatiaa. Toivottavasti perussuomalaiset tekee murskaavan vaalivoiton koska kaikki laineet mitä politiikan merellä saadaan aikaan piristää arkadianmäkeä. Perussuomalaisilla on samanlainen tilanne kuin vihreillä oli aikoinaan: muutama briljantinterävä kaveri, ja mukana pyörivä hörhöporukka ja kansan kysyntä kunnossa. Toivoa sopii että hörhöt ajan kuluessa kaivautuvat omiin koloihinsa tai muuttavat Missisipin laitamille ja puolueesta tulee merkittävä vastuunsa tunteva vastavoima vanhalle konsensukselle jotta saadaan lisää mielenkiintoa politiikkaan. Muistakaa äänestää ja jos ette äänestä olkaa tyytyväisiä tuleviin päätöksiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s