Vesa Keskinen valtakunnan pelle nro Uno

On se hyvä kun Nykänen ei enään jaksa niin paljon ryypätä niin Vesa Keskinen  jaksaa ilostuttaa kansalaisia. Harmi vaan kun hän ei itse tunnu tietävän miten kovan luokan standup koomikko hän onkaan. Aivan fantastista miten hän on pystynyt yhdistämään Suomalaisen yksinäisen melankolisen alkoholistin hahmon yhteen ns. piinkovan pisnettimiehen imagoon. Hänkin on saanut managerikseen Carl J. Danhammerin joka on varsinainen liikemies ja entinen Nykäsen manageri. Hän vaihtoi nimensä jo 80-luvulla kun vanha oli ilmeisesti liian kuumaa tavaraa. (http://fi.wikipedia.org/wiki/Carl_J._Danhammer). Kyllä tässä on koossa sellainen pellehermanniporukka joka tullee viihdyttämään meitä vuosia mikäli vain Vesan maksa kestää ja Afrikassa tyttöystäväehdokkaita riittää. Kaikki siis ostoksille Tuuriin ettei Seiska-lehti mene nurin.

Yksi vastaus artikkeliiin “Vesa Keskinen valtakunnan pelle nro Uno

  1. On muuten ”Piirimyyjällä” harvinaisen samanlaisia asioita mielessä, kuin ”Pahvimyyjällä”. Hieno blogi luomisen ja yrittämisen ”tuskasta”. Lisäsin juuri bookmarkkeihini. Ehkä kotisivuksi olisi ollut parempi ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s