Mikähän siinä on että kun katsoo Hjalliksen keskusteluohjelmaa, niin tuntuu että haastattelija on kerrankin kiinnostunut haastateltavasta eikä itsestään… ai niin ei hjallis olekaan oikea toimittaja. Vanhat politiikan toimittajat olivat paljon tärkeämpiä (omasta mielestään)kuin poliitikot, mitä ilkeämpiä sitä parempi toimittaja, mitenkähän tänä keväänä?  Se että on mikrofonin kanssa metsästänyt julkkiksia jonkin jonninjoutavan kysymyksen kanssa ei vielä tee kenestäkään fiksua eikä edes julkkista, mutta kun meillä on julkkismateriaalia niin vähän että nämä toimittajan retaleetkin ovat  meillä julkkiksia joiden oman julkkisharhan pönkittämällä egolla luulevat olevansa kansakunnan kärkikaartia joilla on sanottavaa asiaan kuin asiaan kuten esimerkiksi Timo TA Mikkonen, josta olisikin juttua vaikka kirjan tai parinkin verran. Onhan meillä hyviäkin toimittajia, mutta  kaikenmaailman Maria ohjelmat ohittavat trendeissä asialliset ohjelmat joissa voitaisiin keskustella muusta kuin että turhanpäiväinen julkkis kertoo turhalle toimittajalle turhanaikaisista asioista. Miksei Seiska lehti perusta seiska kanavaa tätä varten…ai  sekin on tosin varattu jo Jumalallisemmille asioille. Ehkä näissäkin asioissa trendit vaihtuvat takaisin tositeeveestä vanhaan epätoteen teeveeseen mitä se lienee tarkoittaakaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s