Maahanmuuttajapolitiikka vai maastamuuttopolitiikka

Suurelle osalle kansalaisia maahanmuuttajat ovat sama asia kuin Somalit, kuitenkinvain n. 4% maahanmuuttajista on Afrikasta. Maahanmuuttajia tulee Suomeen reilu 20.000 vuodessa, joista kolmannes tulee Euroopan maista joko töihin, opiskelemaan tai vaikka ihan tyttöystävän perässä.  Siis maahanmuuttajat eivät ole sama asia kuin pakolaiset.

Suomen väestönkasvusta 56% tulee maahanmuutosta, joten jos täällä ei ruveta lisääntymään kovasti niin tarvitsemme jokaisen näistä uussuomalaisista tulevaisuuden töihin. Emme me tarvitse hampuuseja maahantuotuina, niitä on meillä omastakin takaa liikaa, alkoholisteja on 500.000 osa tietämättään osa jo katkokierteessä. On niin helppo jeesustella että kyllä alkoholistihoitolaa tarvitaan kunhan ei tule meidän lähelle tai pakolaiskeskus tarvitaan, kunhan menee naapurikuntaan. Halutaan tai ei niin ihmiset muuttavat vapaasti nykymaailmassa ja näille maahanmuuttajille pitää pystyä tarjoamaan mahdollisuudet oppia kieli ja koulutus jotta saamme heistä yhteiskuntaan lisää tukipylväitä, koska tulemme tarvitsemaan näitä ihmisiä. ( etenkin jos me Suomalaiset vierastamme vähemmän glamuuria tarjoavia töitä).

Pitää huomioida myös että mm. Enso-GutzeitStockmannFazer,SinebrychoffFinlayson tai Fiskars ovat maahanmuuttajien tai heidän jälkeläistensä 1800-luvulla perustamia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s