Tuksu puksuttaa minun teeveeseeni

Olen yrittänyt välttää näppäimistölläni Tukiaisesta kirjoittamista, mutta kun eilen Rambo oli verissäpäin yksin luolassa koko yhteiskunta kintereillä niin eiköhän siihen kaveriksi ruudun yläkulmaan ilmestynyt Tuksu vaaleanpunaisen kehyksen kanssa. Samoin kävi kun Signs- elokuvassa kellarissa odoteltiin avaruuden örkkien tulevan repimään lapsilta silmät päästä niin eiköhän se Tuksu tullut sinnekin pelottelemaan kansalaisia. Kyllä jotain rääpyä, näitä elokuvia saattaa katsoa alle 18-vuotiaat eikä mitään noin kaameaa saa heille näyttää siitä etukäteen varoittamatta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s