Mikähän oikeus joillain rivikansalaisilla on päättää mikä on sairautta ja miten se on parannettavissa? Ennen sellaisia sanottiin poppamiehiksi ja noidiksi. Jostain kirjasta muistaisin lukeneeni että älä tuomitse ettet tule tuomituksi. Taitaa olla saman porukan iltalukemista tämä opus, miten lienevät lukeneet aapisensa. Jokainen voi olla mitä mieltä tahansa, mutta jos se verhotaan Ison kirjan taakse ja pönkitetään sillä omaa oikeassa oloa niin ollaan väärillä jäljillä. Varokaa ettei käy IsolleKirjalle niinkuin kommunismille, katoaa aate ja jää vain ahneus.
Uskontojen suurin ongelma on ihminen, muuten uskonnot olisivat ok riippumatta onko muslimi, kristitty tai mikä hyvänsä kunhan suvaittaisiin erivärisiä, erinäköisiä ja jopa erilaisia ajatuksia, ei tarvitse olla samaa mieltä riittää kun antaa kaikille tilaa elää ja ajatella

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s