Kansa on puhunut…Ugh!

Kerrankin Suomalaiset ovat ottaneet kantaa yhteisiin asioihin äänestämällä ahkerasti. Moni poliitikko jäi rannalle ruikuttamaan ja saimme puolet uusia naamoja eduskuntaan. Puolen vuoden päästä kun edustajat löytävät sujuvasti jo eduskunnan vessan niin mielenkiinnolla odotamme mitä todellisuus tuo mukanaan kansalaisen arkeen. Köyhille rahaa ja seksuaalinen tasa-arvoisuus kaikille ja Suomi Suomalaisille ja mitä näitä kaikille tärkeitä asioita oli. Soinilla on työmaata pidätellessään ryhmäänsä kuin mulleja jotka keväällä ensi kerran laitumelle päästetään. Iltapäivälehdet ovat taas varmistaneet levikkilukunsa tulevien 4 vuoden ajalle kun tämän porukan toilailuja seurataan tiiviisti ja tunnetulla asialinjalla mitään kaivelematta ja kiveäkään kääntämättä. Tuskin maltan odottaa seuraavia vaaleja, niin onhan nämä Paavo vastaan muut ei niinkään tärkeät pressaehdokas-vaalitkin ennen uusia eduskuntavaaleja, luoja varjele meitä tältä kiusaukselta se meiltä vielä puuttuu!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s