Voe tätä onnen päevää, kun meillä on uusi hallitus

nonniin kansalaiset, ei ole enää hädän hippalesta kun on kaikki maan viisaat kerätty ministeripöytään. Kataisen akan poika joutui nöyrtymään monen asian edessä jotta sai kasaan edes jonkunlaisen hallituksen. On mielenkiintoista seurata tätä köydenvetoa kun sitä vedetään useampaan suuntaan kuin vain kahteen. voi käydä niin ettei ole kellään köyttä, vaan kaikilla on narut kädessä eikä kellään ole toista päätä. Me tarvitaan tuloeroja, jos valtio ei kannusta yrittämään ja saavuttamaan enemmän, ei kukaan ole valmis riskinottoon ja ei sillä mitään työpaikkoja turvata saati saada lisää. Kuinka moni sosiaalidemokraatti on valmis ottamaan 2 miljoonaa lainaa jotta saisi sillä tuhannen euron liksan kuukaudessa ja työllistämään 10 ihmistä? Meillä Etelä-Pohojammaalla on sanonta että rasat pärkyää joka tarkoittaa että hermostuttaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s