Norjan tragedia vs. aselaki

Mikä siinä on kun tällainen mielenvikainen Norjalainen tekee tällaisen käsittämättömän teon niin meillä keskustellaan aselain tiukentamisesta. Tarvittaisiin lisäresursseja sosiaalipuolelle ja mielenterveyteen ja nuorison hyvinvoinnin lisäämiseen. Ei nämä teot johdu aseista eikä ammuntapeleistä, kai meillä on pommien myynti ja valmistus ollut aina kielletty, silti niitä tehtaillaan. Kyllä tässä on kysymys ihmisten pahoinvoinnista yhteiskunnassa. Välittämistä toisista ihmisistä me tarvitaan. Ei kai tällaisia tapauksia voida lopullisesti estää, mutta voitaisiin monta kohtaloa pelastaa välittämällä lapsistamme ja antamalla heille turvallinen ympäristö elää ja mahdollisuus kasvaa tasapainoisiksi aikuisiksi jotka antavat omille lapsilleen saman mahdollisuuden.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s