On lottovoitto päästä Suomessa vankilaan!

On mielestäni erikoista että 25 vuotias neiti joka on jo nuoresta iästä huolimatta ollut kovin yritteliäs ja ehtinyt tehdä paloittelusurman ja vapaalle päästyään heti laittanut jonkun hengiltä on avovankilassa ja on sieltä lomilla jättänyt palaamatta. En minä ainakaan halua tuollaista mirkkua vapaalle jalalle ainakaan silloin kun on vielä tuomiot  kesken. Kyllä järjestelmässä on jotain kehittämistä. Ei ole ihme ettei vankila peloitteena ole kummoinen kun se pääsääntöisesti nostaa olemassaolevaa elintasoa eikä laske sitä…että sellaisia rangaistuksia Suomessa. Mutta auta armias jos ajat ylinopeutta, kannattaa muuten ajaa samalla niin lujaa että pääsee ehdonalaiseen ja sata euroa sakkoa, kun vähäisemmästä ylinopeudesta saisit 1000 euron sakon. Ainakin näin maallikon mielestä rangaistuspuolella olisi kehittämisen aihetta enemmän kuin esim. aselaissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s