Minnekäs voisi lähettää työhakemuksen, kun tuntuu jatkuvasti avautuvan diktaattorin paikkoja? Täytän kaikki vaatimukset ; olen rahanahne,vallanhimoinen ja haluan hengailla muiden valtaapitävien ja varakkaiden kanssa eikä minulla ole häiritseviä yliopistotutkintoja rasitteena ja sitäpaitsi olen aina halunnut olla kenraali jolla on oma ikioma ydinpommi. Ottaako CIA vastaan tällaisia toivomuksia, kai sieltäkin palkkasekki tulisi? Odottelen tässä headhunterin soittoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s