Presidentinvaaliennustus

Veikkaus vaalituloksesta: Niinistö saa n.40% vaikka on näytellyt aika puunaamaa, Haavisto joka on ollut asialinjalla saa n.20%, Väyrynen joka on vallannut Soinin kansannaurattajan paikan saa 15%,  Soini jolla ei ole ollut mitään lisättävää edellisiin vaaleihin saanee 10-12% ja puupökkelöiden serkku ja veli Lipponen saa 6% kuten asiallinen Arhinmäki ja loput muutamat prosentit menee Biaudelle joka sinällänsä on ok, mutta pelaa eri liigassa muiden kanssa. Niin ja kai pari-kolme prossaa pitää ottaa jostain myös meidän kävelijällekin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s