Räty, Räty herää pahvi jo!

Olen odottanut tätä päivää kun AY-liike kompuroi omaan ylimielisyyteensä ja nyt se tuli esille, tosin en olisi uskonut että siellä kustaan omaan pesään. Kyllä tällä omalla Putinillamme (Räty)on kovat luulot itsestään kun TV-haastattelussakin on ymmällään että mistä tässä nyt on kyse, Hilkka Ahdehan se tässä paha susi on ja muutamat muut, mutta ei hän, voi Jeesus! Toivottavasti tästä saamme potkun AY-liikkeen persuksiin jotta sielläkin herätään tähän päivään ja siihen että heidän tehtävänään on jäsenien edun ajaminen eikä AY-liikkeen pönkittäminen ja oman arvovallan nosto!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s