Keskinkertaisuus on nykyajan vitsaus

Mihin on kadonnut ajatus jossa hyvä palvelu/tuote oli lähtökohta josta aloitettiin kohti täydellisyyttä? ABC:n toiminta-ajatuksena on laitostaa keskinkertaista sapuskaa jonkunlaisella palvelulla, hintatason ollessa kuitenkin normaali. Tieto pystyy parhaimmillaan tuottamaan keskinkertaista IT-palvelua, tosin siihen taloon se on jo valtava edistysaskel. Soita operaattorille, aina eri ihminen eri maasta vastaa, eikä ole mahdollista löytää ketään puhelimen päähän jolla olisi oikeasti vastuu ja valta päättää mistään. Jossain vaiheessa Nokialtakin katosi johtolanka ja ruvettiin tekemään keskinkertaisia tuotteita keskinkertaisille ihmisille, irtisanotut kiittävät. Tähän keskinkertaisuuteen sopii yrittäjä-sanakin, yrittää, muttei saa mitään aikaiseksi.

Vastustetaan keskinkertaisuutta, käyttäkää vain niitä tuotteita ja palveluja jotka ovat ylivertaisia tai edes asiallisia ja hyviä tai edes että joku hymyilee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s