Vastustakaa kaikkea shittii!

Vastustakaa mautonta ruokaa, huonoa palvelua, tyhmiä kansanedustajia, itsekkäitä ihmisiä, kuoliaaksiverottamista,ikäviä ihmisiä, yksinkertaisia ihmisiä jne. lista on loputon. Kaikenkaikkiaan vastustakaa sitä että muut päättävät teidän elämästä. Päättäkää itse miten haluatte elämänne elää, nauttikaa hyvästä ruoasta, hyvistä ystävistä, mukavasta työstä, haastavista tehtävistä, laiskottelusta, luonnosta, liikunnasta ja kaikesta mikä on mukavaa. Ja katso maailmasta tulikin yhtäkkiä mukava paikka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s