Annan vastauksen menestyksen saamiseen viikoittain seuraavien n. 26 viikon aikana.  Kaikki  viisaudet on jo kerrottu viimeisen 2000 vuoden aikana alkaen aina Raamatusta, harvoin vain muodossa joka on helppo ymmärtää ja mukava lukea. Toteuttamalla näitä ajatuksia ja ohjeita voin 100% varmuudella sanoa että tulet menestymään elämässäsi, työssäsi, parisuhteessasi ja itsesi kanssa.

Mitä se menestyminen sitten on? Se on sitä että sinua ja mielipiteitäsi kuunnellaan, arvostetaan ja ne aiheuttavat positiivistä toimintaa ympärilläsi. Se on sitä että opit kuuntelemaan toisia ja arvostamaan heidän mielipiteitään. Muutat riitelyn neuvotteluksi, tappion voitoksi, huonon päivän hyväksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s