Miten menestyn elämässä vol.1

Oprahissa esiintyi aikoinaan mies joka oli miltei kuollut lento-onnettomuudessa 20 vuotta aiemmin. Hän oli päättänyt että jos jäisi henkiin hän eläisi mahdollisimman täyttä elämää ja yrittäisi saada aikaiseksi jotain merkittävää. Hän laati listan 100 asiasta mitä haluaisi tehdä ennen kuolemaansa ja oli tähän mennessä saavuttanut niistä n. 70.

Oletko sinä saavuttanut kaiken sen mitä uhosit nuorena tekeväsi? Koetko sisäistä tyhjyyttä ja etsit tarkoitusta elämääsi?

Minä olen oman listani tehnyt jo 10 vuotta sitten ja pyydän hartaasti että sinä teet omasi, siis 100 asiaa mitä haluat tehdä elämässäsi. Siitä alkaa matka kohti unelmien täyttymistä oli joku niistä sitten maailmanympärimatka, lapsuudenkaverin uudelleentapaaminen tai tatuointi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s