Miten menestyn elämässä vol.2

Englantilaisella elintarviketjulla on yksi rekrytointiperuste yli muiden: ihmisen pitää osata HYMYILLÄ, kaiken muun voimme opettaa.

OPETTELE HYMYILEMÄÄN

Ei kukaan halua eikä jaksa katsella ihmisiä jotka ovat naama väärällä ja valittavat joka asiasta, sen sijaan kuinka mukava on aamulla käydä kahvilassa jossa myyjä hymyilee.(siis hymyilee myös olemuksellaan)

Suurella todennäköisyydellä olet maailmankaikkeuden onnekkaiden ihmisten joukossa; saat ruokaa joka päivä, sinulla on asunto, olet terve, ystäviä, rahaakin on käytettävissä. Sinulla on valtavasti syitä olla onnellinen ja sinun pitäisi hymyillä enemmän. Älä vaivaa päätäsi liikaa ikävillä asioilla, ei se vie asioita eteenpäin, älä ainakaan murehdi asioita joihin et voi vaikuttaa,hyväksy ettei kaikki asiat aina mene niinkuin haluat, Ce la vie.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s