Miten menestyn elämässä vol.5

Me ihmiset olemme keskimäärin laiskoja, ilkeitä ja itsekkäitä, emmekä vilpittömästi ole kiinnostuneita muitten kuin omista asioistamme.

OLE VILPITTÖMÄN KIINNOSTUNUT MUIDEN ASIOISTA JA AJATUKSISTA

Jos olet aidosti kiinnostunut ihmisistä, he ovat valmiita kertomaan sinulle kaikki elämästään, myös ne asiat joita nyt et välttämättä haluaisikaan tietää.

Olen väittänyt että jokainen ihminen kertoo 5-20 minuutin sisään palkkansa ja paljonko tilillä on rahaa tai jotain muuta mitä et välttämättä haluaisi edes tietää.. (pitää paikkansa 80%:sti) Ihmiset ovat alttiita kertomaan kaiken itsestään , kunhan vain olet kiinnostunut aidosti.

Olen käynyt valtavan määrän keskusteluja joissa olen vain sanonut : vai niin,niinkö, entäs…, miten, miksi ja lopputulema on poikkeuksetta ollut että miten mukava on ollut keskustella noin fiksun ihmisen kanssa vaikka en ole keskustellut juuri mitään, vain kuunnellut ja ollut kiinnostunut. Sitäpaitsi useimmat ihmiset ovat tehneet tai osaavat jotain sellaista mistä et itse kovinkaan paljon ymmärrä, joten jokainen keskustelu avartaa ja sivistää sinua ja antaa lisää keskustelunaiheita tulevaisuutta varten. Jos joku nyt sitten on niin väsynyt persoona ettet jaksa kuunnella, voit aina vaihtaa seuraa, ääliöiden kanssa seurustelu ei avarra mitään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s