Mitä jesuksen poliittista viihdettä tämä keskustelu palkanalennuksesta oikein on? Huonoa viihdettä, sanon minä. Presidentiltä vielä ok hyväntahdon ele palkionsa alentaminen,mutta miten tämä yhteiskunta siitä paranee että joku tiputtaa 500.000 liksaansa 20.000 eurolla vuodessa? Miksi ei keskustella siitä miten voitaisiin toimia tehokkaammin ja saada yrityksissä enemmän aikaiseksi, jolloin kaikki saavat palkkaa vielä ensi vuonnakin ja voidaan palkata jopa lisää porukkaa. Ei tämä maa palkanalennuksilla nouse päinvastoin, sitäpaitsi punaisimmasta punanuttuisimmankin sosiaalidemokraatin pitäisi jo ymmärtää että ilman kovapalkkaisia ei ole pienipalkkaisiakaan, ilman yrittäjiä ei olisi montaa työpaikkaa, ilman toivoa paremmasta toimeentulosta ei ole mitään syytä tehdä paremmin työtään ja edetä urallaan paremmille ansioille. On niin helppo huudella duunarin puolesta AY-liikkeen konttorilta 20.000 liksalla kunhan työsuhdeautonkuljettaja ei vain pysähdy hakaniemen torin liikennevaloihin kovin pitkäksi aikaa ettei duunarin hienhaju tule ilmastointilaitteeseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s