Tuntuu olevan mediaseksikästä keskustella työajan lisäämisestä. Missä on keskustelu siitä mitä työajan aikana saadaan aikaiseksi. Ei sillä onko töissä 7 h 45 min vai 8 h 15 min ole mitään merkitystä, vain se ratkaisee mitä tehdään. Miksei voitaisi ajatella että ollaan töissä 6 tuntia ja tehostetaan toimintoja siten että jätetään muutama turhanaikainen palaveri ja kahvitauko väliin ja tehdään työtä tehokkaammin vähemmän aikaa. 6 h on helpompi olla tehokas kuin 8 h. Tavoitteet ja tulos ratkaisee eikä siihen käytetty aika ( ei tämä tietysti kaikkeen työhön sovi). Silloin meillä voisi olla terveempiä,vähemmän stressaantuneita ja motivoituneempia työntekijöitä joilla olisi enemmän aikaa perheelle, harrastuksille, shoppailulle tms.  ja kaiken lisäksi saataisiin enemmän aikaiseksi vähemmällä ajalla!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s