Mikä tässä maailmassa oikein mättää??…ei mikään kun taas ollaan alkoholiveron kimpussa!

Perskules meillä on Suomessa paremmin asiat kuin koskaan, silti jengin rahat ei riitä mihinkään. Jotain on pahasti pielessä. Meillä on toimivat järjestelmät yhteiskunnan huono-osaisille, mutta annas olla kun olet ns. keskiluokkainen, molemmat töissä 2-3 lasta ja periaatteessa asiat ovat ok.

Perheellisen keskiluokan ongelma on että se maksaa kohtuuttoman suuren osan yhteiskunnan taakasta, kohtuullisillakaan tuloilla ei tahdo rahat riittää kun rahat kuluvat asuntoon, ruokaan, lasten harrastuksiin ja autokin perheellisellä on oltava, todennäköisesti kaksi jotta arki toimii. Perheen talouslaiva pysyy juuri ja juuri pinnalla, mutta ei liiku mihinkään, paitsi taaksepäin valtion verotuksen kylmässä vastatuulessa.

Valtiovallalla tuntuu olevan keinot vähissä hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitämisessä. En tiedä mikä pitkän tähtäyksen suunnitelma poliitikoilla on, mutta sivusta katsottuna näyttää vähän lyhytnäköisiltä herrojen ja rouvien ajatukset.

Luojan kiitos tärkeänä asiana on nostettu taas alkoholiveron muutos, siitähän se maailma paranee kun kaljaa ei saa ostaa ennen klo 11…jessus mitä ajatusten voimavirtaa. Tämä on toivottavasti veronmaksajien hämäystä, jotta unohdettaisiin kaikki muut poliittiset pelleilyt mitä Arkadianmäellä harrastetaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s