Henkilöstöjohtaminen tähtää työyhteisön hyvinvointiin…jessus mitä soopaa!

Tällainen otsikko (ilman allekirjoittaneen loppukommenttia) löytyy Jyväskylän yliopiston mainoslehtisestä jossa henkilöstöjohtamisen professori toteaa: henkilöstöjohtaminen on Suomessa hyvää, mutta kehittämistä on vielä suunnitelmien viemisessä käytäntöön…voi hyvä Jumala, teoriassa siis olemme hyviä, mutta ei käytännössä?! Sehän on sama asia että teoriassa olemme kaikki miljonäärejä ja hyvin menee paitsi että käytännössä ollaan p-a. Mielestäni hyvää johtamista on VAIN ja AINOASTAAN sellainen toiminta joka näkyy käytännössä ja kaikella teorialla joka ei johda käytännön asioiden eteenpäinviemiseen voi pyyhkiä sitä paikkaa minne aurinko ei paista. Milloin tämä ymmärretään yrityksissä: lopettakaa maksamasta konsulteille ja kouluttajille jotka eivät pysty ajatuksiaan saamaan toiminta-asteelle, unohtakaa kaikki muotihömpötykset koutsaavasta johtamisesta ja liinaamisesta, lopettakaa kehityskeskustelut…mikäli ne eivät johda asioita kehittäviin toimiin, koska silloin ne ovat resurssien,rahan ja ajan haaskaamista. Ugh olen puhunut!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s