Verovapaat yrittäjät, katoavaa kansanperinnettä

Miten tämän nyt saisi kansalaisille yksinkertaisesti selitettyä: SUOMESSA YRITTÄJÄ EI NOSTA EUROAKAAN VEROVAPAASTI. Keskiverto yrittäjä tienaa 43.000 euroa vuodessa, siis bruttona. Ymmärtääkseni pk-yrittäjät työllistivät viime vuonna 110.000  uutta ihmistä. Silti Itäkeskuksessa tätsy joka keräsi nimiä Suomen Kommunistisen puolueen perustamiseen sanoi minulle: te riistokapitalistit viette meidän kaikkien työpaikat. Ei siihen ollut mitään sanomista.

Logo of the Communist Party of Finland (1994) ...
Logo of the Communist Party of Finland (1994) Esperanto: Logotip de la Komunista Partio de Finnlando (1994) (Photo credit: Wikipedia)

Aika kaukana on reaalielämä ja marxin opit. Tämän takia minä ainakin aion maksimoida minulle kuuluvat rahat, enkä pistä rajaa sille riistänkö sen kommunistilta vai riistokapitalistilta. Olenpa vielä niin ovela että käytän tilitoimistoa jotta maksaisin mahdollisimman vähän veroja. Jos Katainen ja kumppanit tekevät yrittäjän elämän vaikeaksi, lopetan ja siirryn sosiaalitapaukseksi, niin eiköhän kateelliset vähene.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s