Olisipa hauska tietää mikä twitter on 10 vuoden päästä, nythän se on netin kautta toimiva ”yleinen” tekstiviesti jonka pituus on rajoitettu muutamaan merkkiin.

80-luvulla tämä väline oli LA-puhelin.

Parhaimmillaan twiittiin saadaan kirjattua lyhyitä teräviä ajatuksia ja päivityksiä maailmanmenosta. Hassua sen sijaan on sosiaalismedia-aktiivisten ihmisten yhteen ääneen hurraama sharing is caring-vallankumous.

Ymmärrän asian hyvin, miten mukavaa olisi tehdä yhdessä ja jakaa tietoa ja osaamista ja tehdä yrityksiin mediavallankumous ja miten mukava on kompata fiksujen ihmisten ajatuksia, silti…enkä haluaisi olla ilonpilaaja…mutta höpöhöpö.

Lopettakaa se twiittaaminen ja puhuminen ja TEHKÄÄ jotain oikeasti mullistavaa, ja jos joku haluaa jakaa ymmärrystään ja osaamistaan ilmaiseksi, tervetuloa oveni on aina auki ilmaiselle lounaalle, mutta onko ilmaisia lounaita?

Maailma tarvitsee näkijöitä ehkä enemmän kuin koskaan, mutta ilman tekijöitä näkijät twiittailevat keskenään ja kaikki on yhtä suurta perhettä, mutta mitään ei tapahdu.

Kuningas on Näkijä ja Tekijä samassa persoonassa koska tällaisella persoonalla on taipumus nähdä tulevaisuuteen ja toteuttaa näkemänsä, valitettavasti tämä on katoavaa kansanperinnettä, kun siihen tarvitaan 17-vuotiaan into ja 70-vuotiaan kokemus.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s