What the fuck?

Tässä aikojen saatossa toistakymmentä tuttavaani tai ystäväni isää on tappanut itsensä. Se on Suomalaisen miehen tapa hoitaa ongelmia. Mystistä.

Kun oikein asiat ahdistaa, eikä oikein osaa kenenkään kanssa puhua, olisi hyvä muistuttaa itseään: what the fuck, mitä sitten. Ei  ongelmat koskaan ole ylitsepääsemättömiä tai sellaisia että niillä oikeasti olisi ainakaan niin suurta merkitystä että sen takia tarvitsee tehdä mitään lopullisia päätöksiä. Se on raukkamainen ja pelkurimainen teko toisia kohtaan.

Veljelläni on mainio resepti kun asiat ahdistaa: Avaa eurokossu ja kuuntele Mattia ja Teppoa, niin puolen tunnin päästä on eri fiilis…varmasti. Voi olla että vaihtoehtoisesti ahdistaa Matti ja Teppo, mutta niistä veljeksistä pääsee eroon sammuttamalla soittimen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s