Yritysten Puhelinmarkkinointi on Pers..tä!

Minulle soittavat nykyään vain ainoat ystäväni puhelinmarkkinoijat. Haluan vaihtaa ystäväpiiriäni.

Kun soitetaan oikeasti siitä yrityksestä jota edustetaan, ollaan vielä jotenkin pää vedenpinnan yläpuolella, mutta… sitten kun soittajana on call centerin kaveri jonka tehtävänä on buukata tapaamisia…silloin on vastaanottajalla oltava hyvät hermot, isot korvat ja pieni suu jottei tulisi pilattua toisen hienoa valmiiksi MINUA varten suunniteltua puhelinkeskustelua.

Jos ulkoistat yrityksesi puhelinmarkkinoinnin ja etenkin kun myyt menestysyrityksesi palvelua kohdennettuna minun yritykselle, niin älä nyt jesuksen talipää laita jotain soittoautomaattia kertomaan puhelimessa valmiiksi kirjoitettua tekstiä. Jos ei kiinnosta selvittää mitä me teemme ja miten te voitte auttaa meitä menestykseen, niin ei liene kovin suuri yllätys että työnnän tarjouksenne tapaamisesta niin syvälle sinne minne ei aurinko paista. Eikä muuten tule paistamaan tulevaisuudessakaan, on se sellainen musta aukko jonne mahtuu kaikki nämä yritykset.

Hoitakaa itse omat puhelinmarkkinointinne, jos ette ehdi niin ottakaa lisää jengiä tai hoitakaa nykyiset asiakkaanne paremmin.

Ymmärrän että asiakashankinta on kovaa duunia, mutta miettikää mitä olette tekemässä ja kenelle, muuten aloitan viikottaisen paska-yritys ilmiantoringin ja kerron kaikille kaikissa mahdollisissa medioissa kuka tuottaa surkeinta paskaa mitä tällä viikolla löytyy.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s