Razism Sucks!

Minä en pidä rasismista enkä rasisteista olivat ne minkävärisiä tahansa.

En pidä siitä että joku katsoo että hänellä on oikeus laittaa toisia ihmisiä alempiarvoiseen kastiin sen takia että joku on erivärinen, eri sosiaaliluokasta, erilaisesta uskonnosta tai jotenkin sukupuolisesti orientoitunut erilailla.

En pidä piipittävistä homoista, mutta se ei johdu homoudesta vaan piipityksestä, enkä värinsä takia ongelmistaan valittavista tummaihoisista, sekään ei johdu väristä vaan asenteesta, enkä romaaneista jotka luulevat saavansa tehdä yhteiskunnassa mitä tahansa koska ovat romaaneja. Ei minulla ole mitään ketään vastaan joka noudattaa samoja sääntöjä kuin muutkin. En pidä Amerikkalaisista jotka kokevat olevansa syyttömiä Arabien uhreja eivätkä ymmärrä miksi heidän maansa on siihen tilaan itsensä laittanut, ei se ole perusamerikkalaisen vika, vaan se on heille opetetun ajatusmallin vika. En myöskään ymmärrä länsimaissa vallitsevaa jakoa miehiin ja naisiin töissä tai missään muuallakaan, töitä pitää saada ja palkkaa pitää maksaa työstä ei sukupuolesta. Naisyrittäjyys on ok, mutta  onko se joku itseisarvo että nainen on yrittäjänä vai se että on yleensä yrittäjä. En ymmärrä sukupuolikiintiöitä, johtokuntiin pitää valita päteviä ja haluavia ja kykeneviä ihmisiä riippumatta mitä killuttelee haarusvälissä.

Mustaihoinen on yhtä rasistinen valkoista kohtaan ja Homot heteroja kohtaan ja duunari kapitalistia kohtaa, joten kukaan ei voine toista syyttää.

Todennäköisesti Johan Af Grannin ystävät avaruudestakin ovat rasisteja.

Minä pidän tavallisista mukavista ajattelevista ihmisistä riippumatta siitä ovatko vihreitä tai onko tissit tai ei. Kusipää on kusipää on se minkä värinen tai uskontoinen tahansa.

Aatu ja Stalin olivat toimissaan aika tehokkaita, valitettavasti, mutta jotta tällainen tulevaisuus voitaisiin välttää tarvitaan huomattavasti enemmän ymmärrystä, hyväksyntää ja anteeksiantoa kuin tuntuu olevan liikkeellä. Huonompina aikoina ongelmista on aina helpompi syyttää muita ja kohde on helpompi valita siitä ryhmästä joka eroaa omasta viitekehyksestä.

Suvaitsevaisuutta tarvitaan valtavasti lisää tänne meidän pikku maapallolle tai muuten olemme vähän ajan päästä kaikki toistemme kurkuissa kiinni, Linkola tosin olisi tyytyväinen kun väki vähenisi, mutta jos nyt kuitenkin luonnollista tietä mieluummin!

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s