Kyllä Suomessa kilpailu on olematonta, ainakin kun katsoo millaisilla eväillä yritykset ovat markkinajohtajuutensa ansainneet. Osuuskaupalla oli rahat ja parhaat liikepaikat ja silti he rakensivat kansalaisten iloksi keskinkertaisen ABC- ketjun. Puitteet on kunnossa, palvelu onnetonta, ruokanautinnot aika vähissä paitsi jos ei ole makuaistia. Entäs Tieto, floppeja toistensa perään, silti porskuttaa mukavasti vaikka ei pysty tuottamaan edes keskivertoa toimintaa. Ainoita valopilkkuja ovat Alko ja verotoimisto ja niillä ei ole edes kilpailua, mutta palvelua ja asiantuntemusta riittää. Kaikki puhelinoperaattoritkin ovat yhtä surkeita palvelussaan. vaihtamalla ei todellakaan parane. Paras jonotukseni Soneralla on ollut 8 tuntia 16 min, mutta en saanut siitä mitalia Tätä ruikutusta surkean palvelun yrityksistä voi jatkaa, mutta muuttuuko palvelu? Ei ennenkuin miljoona ihmistä boikotoi. Ranskalaiset on ymmärtäneet tämän. Olisiko meilläkin aika kuluttajien itse yhdessä vaatia palvelua?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s