Heureka! Löysin Mission!

Katsoin aamulla peiliin ja PING, siinä se oli, nyt löysin viimein itselleni mission, elämäntehtävän, projektien projektin, hässäköiden hässäkän.

Minusta tulee yritysten sparraajien punkkari, erilainen Erkki, pikkupomojen kauhu,konsulttien kunniakonsuli, Kalifi Kalifin paikalle.

Olen jo vuosia keskustellut eri alojen ihmisten kanssa ja lopputulema on yleensä: myyntiä ja asiakkaita puuttuu, pitäisi erottautua, pitäisi muuttua ja kouluttajapuolelta ongelmat ovat että yritykset ja ihmiset eivät sitoudu toimintojensa muuttamiseen kuin enintään kuukaudeksi ja sitten taas valutaan alakulon laaksoon.

Keskustelusta lopetetaan nyt kokonaan -isi pääte.

Mutta ei hätää, ongelma tullaan poistamaan. Punk-sparraaja ei tuo tietoa jota joku ei olisi jo 3000 vuoden aikana keksinyt, mutta erilaisen käsittelytavan ja sitoutuneisuuden joka on omaa luokkaansa ja eri osa-alueiden parhaat aivot valjastetaan asioita hoitamaan.

Eikä tämän yrityksen myyjä tule sinulle soittamaan, sinä soitat meille ja haluat päästä meidän asiakkaaksi. Meille valitaan vain parhaat yritykset asiakkaaksi, sellaiset joiden omistajat ymmärtävät muutoksen olevan välttämätöntä, johto joka sitoutuu muutokseen ja henkilökunta joka on odottanut muutosta jo vuosia.

Tässä tämä tällä erää.

we don’t call you, you need to call  us

Image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s