Hei Lammas! Haluaisitko olla Karhu tai susi?

Suomi on maailman mahtavin maa, ainakin vallanpitäjien mielestä. Suomalainen kävelee kuin köyhän talon porsas parijonossa teurasautoon Laulaen Ain Laulaen Työtäs tee…

Pubissa ja Suomi24:ssa sitten valitetaan kuinka asiat yhteiskunnassa ja työpaikalla on huonosti ja kun paikalla on toinen samanmoinen, on asiat taas mukavalla mallilla kun voi muita mollata omasta alhostaan.

Jos ranskalaiselle tehdään jotain niinkin katalaa kuin vaikka ALV:n nosto, jolloin patongin hinta nousee 8 centtiä, Champs Elyseellä on 4 miljoonaa patonginpurijaa polttamassa poliisiautoja.

Meillä poliitikot ja virkamiehet ovat saaneet mellestää vuosikymmeniä ilman sen suurempaa kansalaisten vastustusta. Äänestysprosenttimmekin ovat sitä luokkaa että lähes puolet kansasta on tyytyväisiä menoon.

Talvisodan jälkeen  suomalaisilla  ei ilmeisesti ole ollut juurikaan mitään yhteistä asiaa joka olisi vaatinut kansalaisten yhteen hiileen puhaltamista.

Poliitikkojen tulevaisuuden näkymät perustuvat suurimmaksi osaksi talouden kasvuun, jotta voisimme maksaa möhköfantiksi paisuneen julkisen talouden kustannukset.

Meillä on valtiontalous joka pystyisi kannattelemaan 20 miljoonan kansalaisen maan byrokratian ja siitä ei tunnuta olevan poliittista huolta. Tällä menolla meillä on sellainen verotaakka kansalaisten ja yritysten niskassa että niska katkeaa.

Meidän kansalaisten olisi turvattava oma ja lasten tulevaisuus ja ryhtyä lampaista vähintään karhuiksi tai  jopa susiksi ja liittyä samaan laumaan ja yhdessä kertoa päättäjille että emme hyväksy tätä, vaan haluamme muutosta. Kun miljoona suomalaista sanoo sen yhdessä, niin katso; poliitikko hyppää silloin kun me sanomme ja sinne minne me sanomme

3 vastausta artikkeliin “Hei Lammas! Haluaisitko olla Karhu tai susi?

  1. Piirimyyjä, niin tämä on sitä perustason asiaa mitä ei tohdita ymmärtää, viittaan myös tuohon vastaukseeni Tolvasen puolella, ja tällainen herran pelko on nyt vain saatava aisoihin missä tavallaan tällainen valittaminen siitä mitä ne touhuaa, kuitenkaan mitään tekemättä asian eteen, ja sitten toisaalta ollaan ihan hiljaa ja sopeudutaan johonkin aivan pöyristyttävään valtion rahastamiseen, mukisematta maksetaan kaiken maailman turhuuksia. Kuten mainitsin, tuo verojupakka veroparatiiseista on aivan tyypillinen, se ei varsinaisesti edes Suomea koske, ne summat mistä puhutaan käsittävät koko EU:n toimintaa, siis noin 400M ihmistä, vähintään, eli jos jokainen pimittää 3 euroa, niin tullaan summaan 1.2 miljardia, ja kun esim se luku tuodaan esiin, kertomatta mistä se oikeastaan koostuu, niin saadaanpa sillä kansalaiset takajaloilleen ja silmät viivana aletaan tarkastella mitä se naapuri puuhaa, miten se on tuon BMW: ostanut……siis huom., media mukana, kuljettaa meitä kuin pientä sikaa – median agenda on kaiken kaikkiaan aivan sama kuin iltapäivä lehtien, ja se on nyt vain käsitettävä että ne ovat aivan valmiita puhumaan täyttä, ABSOLUTE BULLSHIT saadakseen myyntiä aikaiseksi. Ja sama koskee auktoriteettejä, ja varsinkin politiikkoja, mutta myös virkamiehiä. Ja juuri niinkuin sanoit, meitä on miljoonia, ja jos yhdistämme voimamme, niinkuin oikeasti, niin asiat saadaan, jos ei nyt kuntoon, niin ainakin hieman lähemmäksi sitä mitä sen pitäisi olla!

    1. media on aivan oma lukunsa, joka vaatii vahvaa vastaiskua. Olen päättänyt LISÄTÄ TOIMINTAA JA VÄHENTÄÄ VALITUSTA. Tähän tarvitaan värväystä aloittaen samanhenkisistä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s