Kuristaja Kataisen ihmeelliset seikkailut vol.3

Kuristaja katainen joutui kesällä työttömäksi, mutta ollos huolet’on hän on hakenut starttirahaa ja on perustanut yrityksen.

Kuristaja Katainen on hankkinut heti yritykseensä parhaat osaajat Jari Ailuksen, eläkepommin keksijän, Sari Aarnion, huumekauppojen erikoismiehen ja Jari Sarasjoen,saarnamiehen suoraan helvetistä. Joutilaita olivat kaikki, joten mielelläänhän he Kuristaja Kataisen enkeleiksi alkoivat.

Kuristaja Kataisen enkeleiden pääbisnetti on etsivätoimisto, mutta näinä vaikeina aikoina on myös saarnattava helvetin tulesta ja etenkin armosta, sitähän enkelit todellakin tarvitsevat.

Etsivätoimiston tehtävänä on etsiä oikaisu Suomen Pisatornille, kun kovasti on vinoon päässyt mokoma rakennus. Kovasti on muitakin toimeksiantoja tullut, mutta Kataisen uurteisille, mutta toki Monacon auringossa ahavoituneille kasvoille ilmestyy ryppyjä kun hänellä on toimeksianto pelastaa Räty pulasta, mutta kuka Räty, tuntuu että koko suku rätyjä on pulassa, onko se keihäänheittäjä, ei… se on varmaan jo kuollut, miettii kuristaja tuskissaan.

Noh, on Kuristaja Kataisella omiakin huolia. Hän on aina halunnut ajaa Bemarilla, mutta nyt senkin huvin on mennyt joku pikku eläkepomo kusemaan, mitä helvettiä, eikö sitä enää mies saa ajaa Bemarilla ja roiskuttaa vettä rahvaan niskaan bussipysäkillä? Mihin tämä maailma on oikein menossa ja millainen jengi täällä oikein on vallankahvassa kun asiat on menneet tälle tolalle?

2 vastausta artikkeliin “Kuristaja Kataisen ihmeelliset seikkailut vol.3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s