Tonttujen iltakoulu

Krooh,pyyh, Krooh pyyh…yhtäkkiä joku kaamea meteli herättää kuristaja Kataisen. On menossa tonttujen iltakoulu, jossa Kuristajatonttu on päätonttuna.

Mitä perskulesta,”tuohan on hengissä” Katainen toteaa ja pyyhkii unikuolat Diorin pikkutakin hihaan. Kuristajatonttu on luullut että tonttujen iltakoulussa oleva Tonttu Tuomikuru on jo kuollut kauan sitten ja sitä pidetty tuolissa piruuttaan hänen kiusaksi. Hän on luullut että muut tontut ovat laittaneet kaiuttimen Tuomikurun suuhun ja syöttävät sieltä 60-luvun hippiradikalismia.

Nyt se tonttu Tuomikuru kuitenkin on noussut ylös, puhuu ihan ihme juttuja, mutta kyllä se selvästi elävien kirjoissa on, ainakin fyysisesti. Tuosta tontusta on päästävä, päättää Katainen ja ryhtyy heti tekstaamaan muille tontuille viestiä:” tuo ihmisraunio on saatava eläkkeelle ennenkuin se hoitaa meidät kaikki pois tonttujen ylineuvostosta”.

Valitettavasti Katainen on ainut hereillä oleva tonttu, joten hänen hätähuutonsa menevät kuuroille korville. Kataisen veitsenterävät aivot tekevät jo uutta ja julmaa suunnitelmaa, jolla hän pudottaa Tuomikurun lehteriltä puheenjohtajatontun niskaan, näin saadaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Juuri kun hänen luiset ja kalmankalpeat kätensä ovat tarttumassa tonttu Tuomikuruun…Kuristaja Katainen herää, juuri kun hänen elinikäinen unelmansa oli toteutumassa, se onkin yhtäkkiä viety häneltä, aivan kuin Picassolta olisi pyyhitty mestariteos puhtaaksi kankaalta ennen viimeistä vetoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s