Pihtiputaan mummo pyöräytti sotien jälkeen riemuksemme Lauri Ihanaistontun, joka on monessa liemessä keitetty kirvesmies.

Ihanaistontun plussaksi on mainittava että hän ymmärsi että edellinen työläistonttula oli jäänyt auttamattomasti 50-luvulle ja siksipä hän hakeutuikin herraskaistonttulaan ministeritontuksi pitkänsillan paremmalle puolelle. Onneksi hän saa Kelalta 5000 euron kuukausiavustuksen, koska ministeritontuilla ei palkat ole koskaan perustuneet Kevaan, vai oliko se Tes, no ihan sama.

Edellisessä työläistonttulassa hän ajoi kovalla kädellä työläistonttujen asiaa, pitäen patruunoita pelon vallassa, kyllä siinä duunaritontuilla oli turvallista pakata lahjoja, kun tinkimätön ihanaistonttu vahti kaiken yläpuolella.

Kunhan kaikki tontut ymmärtäisivät että kaikki me tonttuilemme samassa lahjapajassa ja meidän tulee kaikkien pitää toisistamme huolta niin yrittäjätontuista kuin työntekijätontuistakin, muuten ei hyvä heilu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s