Kaikkien aikojen tonttu on Mannerheimtonttu, joka ansaitsi mitalinsa sodissa, eikä kuten kermapyllyt rauhanaikana. Niitä mitaleita onkin sen verran paljon, ettei yksi mantteli riitä.
Tämä on samalla kunnianosoitus niille kaikille, jotka olivat Suomea puolustamassa aikanaan, osa palasi ja osa jäi sille tielleen. Uskon meidän kaikkien ymmärtävän millaisen uhrauksen he tekivät sen eteen että voimme tänään kävellä vapaasti Suomen katuja.

Me joiden ei ole tarvinnut sodan kauhuja ja epävarmuutta kestää on vaikea ymmärtää millainen maailma silloin oli, mutta voimme pikkuasioista narisemisen sijaan nauttia joka hetkestä, jonka saamme tallustella Suomessa, maassa jossa asiat ovat paremmin kuin 99% muissa maissa. Meillä ei oikeasti ole merkittäviä ongelmia, vaan asiamme ovat hyvin ja siihen on meidän kunkin keskitettävä voimavaramme, eikä marisemiseen, joka ei vie mitään asiaa muuhun kuin huonompaan suuntaan.

Mainiota Itsenäisyyspäivää, olkoon Voima kanssanne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s