Kyllöstonttu ja Ollilatonttu yrittävät ärsyttää kansalaista oikein todenteolla julkaisemalla esityksen liikenteen verottamisesta.

Sehän onkin aivan uusi ajatus että liikennettä verotetaan. Se on ennen vain ollut liian yksinkertaista, siksi onkin rakennettava joka autoon gps- järjestelmä joka automaattisesti veloittaa veronmaksajan visa-kortilta rahat pois ennenkuin ehtii pihatieltä lähikaupan parkkipaikalle.

Tähän esitykseen sisältyy varmaan jotain järkeviäkin linjauksia, mutta se että laitetaan kesävolkkariin 100 euron gps- laite joka sitten raportoi verottajalle että tänä vuonna volkkarilla on ajettu 150km ja verovirkailija siitä sitten rustaa euron maksulapun veronmaksajan postilaatikkoon ei oikein sovi minun pirtaan.

Se että meidän autokantaa halutaan nuorentaa niin sehän onnistuu  autoveroa tiputtamalla ja jos käytön mukaan halutaan verottaa, niin nostakaa polttoaineiden verotusta, mutta älkää nyt hyvät ministeriön tontut tehkö mitään pakollisia järjestelmiä, joiden rakentaminen ja ylläpitäminen maksaa kymmeniä miljoonia ja sitten sen valvomiseen pitää vielä valjastaa satoja virkamiehiä. Kuulostaa hölmöläisten säkillä valon kantamiselta. Eikä edes kuulosta, vaan se on sitä.

Välillä tuntuu siltä ettei meillä ole valjastettu kaikkein terävimmät aivot johtamaan tätä maata, ei sittenkään, tuntuu siltä lähes joka päivä kun uutisia katselee ja kuuntelee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s