Suomi, mielensäpahoittajien Ameriikka!

Täällä lottovoittajien maassa, jossa meille muille on jäänyt käteen 4 ja lisänumero, on kuitenkin päävoiton voittajia mielensäpahoittajat.

Meillä kun jollekin tulee paha olo joko siitä että toiset juovat liikaa tai toiset juovat liian vähän, tai vihreä väri on väärä, tai keltainen tai musta tai vaikkapa valkoinen, saa mielensäpahoittaja kuitenkin palkintonsa siitä että media tarttuu näihin koukkuihin ja kaikki oman elämänsä sankarit  ja koulukiusatut heittävät vettä myllyyn jotta kaikilla olisi oikein paha olla niin johan mielensäpahoittajilla on hyvä fiilis.

Näiden sankareiden takia meillä säädetään uusia sääntöjä ja lakeja jotka vaikeuttavat normikansalaisen elämää. Eikö näitä voitaisi hajasijoittaa jollekin saarelle, joka hinattaisiin aluevesirajan ulkopuolelle. Voisivat perustaa sinne oman mielensäpahoittajien valtakunnan ja riutua siellä onnellisina surkean elämänsä loppuun asti ja nauraa meidän muiden tyhmyydelle. Mens Sana in Corpore Sano.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s